Medewerkers housekeeping

Wij zijn op zoek naar flexibele medewerkers voor de housekeeping voor gemiddeld 15 tot 20 uur per week.

Samen met het team lever je een heel belangrijke bijdrage aan de gastbeleving Bij Hen. Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je flexibel inzetbaar en stel jij alles in het werk om de gast zich thuis van huis te laten voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. In de praktijk zul je in de drukke periode meer werken en in de rustige periode minder.


Contact Informatie
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie, motivatie en cv naar  annie.landman@bijhenopameland.nl Voor meer informatie kun je bellen met 06 - 52 33 18 66


Allround medewerker hotel & restaurant

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor het hotel en restaurant voor gemiddeld 20-25 uur per week. Het gaat om een aanstelling voor gemiddeld 20-25 uur per week, waarbij je in de drukke maanden meer werkt en in de rustige periode minder.

Bij Hen op Ameland is een groeiend, jong en ambitieus bedrijf, waar gastvrijheid en kwaliteit als continue factor het belangrijkst zijn. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening en service aan onze gasten. Vanaf het moment dat dat de gast wil boeken tot en met de check-out ben jij met je collega’s het aanspreekpunt voor de gast.

Functie-eisen

* je bent een ware gastvrouw/-heer;
* je hebt een representatief voorkomen;
* je hebt relevante werkervaring of snel leert;
* je bent handig met computers en systemen;
* zelfstandig, flexibel, creatief, een doorzetter, harde werker en een teamplayer;
* je bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week
* je de ambitie hebt om het beste uit jezelf te halen en het bedrijf te halen ten gunste van de gast

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform Horeca CAO en afhankelijk van je ervaring. Na de proefperiode krijgt je een jaarcontract en een vast contract bij gebleken geschiktheid.

Contact Informatie
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie, motivatie en cv naar  annie.landman@bijhenopameland.nl Voor meer informatie kun je bellen met 06 - 52 33 18 66
Wij zoeken vakantiekrachten

Lijkt het je leuk om in de vakanties en weekenden in de horeca te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar allround medewerkers voor het restaurant en het hotel voor de weekenden en vakanties.

Jij:
* weet van aanpakken 
* bent enthousiast en kan goed samenwerken
* bent klantgericht en gastvrij

Zorg jij er samen met ons voor dat onze gasten zich thuis van huis voelen? Neem dan contact met ons op!


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annie Landman op 06 - 52 33 18 66 of annie.landman@bijhenopameland.nl